PROJECTEN

Flowmotive werkt met een groot aantal mooie organisaties samen. Door de handen in een te slaan maken we de wereld een beetje mooier. We streven ernaar écht aan te sluiten bij de missie en visie van onze partners en dragen deze uit bij het werven van nieuwe donateurs, abonnementen en leden, of bij het genereren van leads. Namens onze partnerorganisaties is Flowmotive te vinden op verschillende (christelijke) evenementen en op straat, zowel voor door-to-door als streetmarketingacties.

Door-to-door

Flowmotive draait al ruim 4 jaar een succesvolle door-to-doorcampagne voor Alles op Groen. Deze Edese onderneming zet zich in om Nederland duurzamer te maken. Door vrijblijvend advies aan te bieden op het gebied van duurzaam wonen, worden steeds meer mensen zich bewust van het belang van groene keuzes voor hun huis. De enthousiaste werknemers van Flow zorgen voor een gevulde Alles op Groenagenda. Hierdoor hebben steeds meer mensen in de regio gekozen voor een duurzame manier van energie opwekken

 Andere partners door-to-door:

 

 

Beurzen en events

Flowmotive werkt regelmatig samen met de Evangelische Omroep, voornamelijk voor evenementen en beurzen. Hierbij wordt vooral ingezet op het werven van nieuwe leden voor de omroep. Dit wordt gecombineerd met de subkanalen van de omroep: Eva, Beam, Visie en Nederland Zingt. In de afgelopen jaren zijn honderden nieuwe leden onderdeel geworden van de EO-familie dankzij Flowmotive.

Andere partners voor beurzen en events:

 

 

Wat kan Flowmotive voor mijn organisatie betekenen?