Wie zijn wij?
Flowmotive!

Wij zijn niet zomaar een fondsenwervingsbureau! We zijn zo gedreven, omdat we mensen werven voor een mooiere wereld. Wat is er mooier dan samen impact maken?

Wie zijn wij? Flowmotive!

Zo start de yell die dagelijks door ons kantoor galmt wanneer onze collega’s op pad gaan om voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Maar: ‘Wat zijn jullie nou voor bedrijf?’, hoor ik je denken. Die vraag wordt ons geregeld gesteld. Logisch, want zoals je al hebt gemerkt kan je voor tal van diensten bij ons terecht.

Wij werven. We werven van alles, zolang het bijdraagt aan een mooiere wereld. Generating impact, zo noemen we dat. Meer betrokkenheid op je website? Meer vrijwilligers, klanten of donateurs? Of meer deelnemers voor je maatschappelijke project? Je kan op ons rekenen.

Flowcultuur

Wat overal terugkomt: young professionals die hun kwaliteiten inzetten voor meer impact. Duurzamer, hoopvoller en eerlijker. Inmiddels zijn meer dan zeventig young professionals bij ons betrokken. We’re still counting, want impact maken smaakt naar meer.

We verzetten ons werk vanuit onze kantoren in Ede, Rotterdam en Utrecht. Zwolle zit in de pijplijn, daarover later meer.

Plezier

maken we bijna altijd

Eerlijkheid

is de basis

Toewijding

aan een missie

Klaar voor een kleine tijdreis? Kijk mee!
Flowmotive gaat van start

Flowmotive gaat van start

 • Februari 2014

Als vierdejaars studenten aan de Christelijke Hogeschool in Ede schrijven Giel-Jan en Marco het bedrijf in bij de KvK te Utrecht. De eerste opdrachtgevers: het Nederlands Dagblad, Family7 en World Vision. We werven voor hen abonnees of donateurs op evenementen.

Februari 2014
Najaar 2015
de eerste door-to-door klus

de eerste door-to-door klus

 • Najaar 2015

We gaan werken voor Alles op Groen, een bedrijf dat zonnepanelen verkoopt en installeert. We bellen door-to-door bij mensen aan om afspraken te maken voor hun accountmanagers. Het blijkt een groot succes: in de topmaanden plannen we meer dan 400 afspraken per maand.

het eerste kantoor

het eerste kantoor

 • Januari 2017

Na jarenlang vanuit huiskamers gewerkt te hebben, vestigen we ons aan de Stationsweg in Ede. Het vooraanzicht zal nooit meer zo mooi worden als toen, al was de ruimte met 40m2 beperkt. Maar hé, we hadden een ‘thuisbasis’.

Januari 2017
Februari 2017
eerste vaste collega

eerste vaste collega

 • Februari 2017

Onze eerste vaste kracht in dienst van Flowmotive! Het betreft Joost van Dalfsen, een talentvolle kerel met een hart van goud. We kunnen ook weinig anders schrijven, want hij werkt nog steeds bij ons. Nu als vestigingsmanager in Rotterdam.

de eerste ‘Flup’

de eerste ‘Flup’

 • September 2018

Bij Flowmotive kennen we nogal wat ‘vakjargon’. Eén term is de Flup, de bijnaam voor onze Volkswagen Ups. Deze bestickerde monsters helpen ons sneller op locatie te zijn.

September 2018
Oktober 2020
verhuizing

verhuizing

 • Oktober 2020

We verhuizen naar de Lorentzstraat in Ede. Een upgrade van 40 naar 120 m2. We spreken af minder FIFA te spelen op de werkvloer. Daar kwamen tafelvoetbaltoernooitjes voor terug. Een stap voorwaarts in vitaliteit ;). Collega Rob Korteland wordt vestigingsmanager.

Flowmedia is born

Flowmedia is born

 • Januari 2021

We werken soms een beetje atypisch: we bieden diensten aan die we nog niet hebben. Je zou het ook anders kunnen benaderen: we benutten de talenten van onze collega’s. Waarom een young professional op sales inzetten als diegene ontzettend goed is in grafische vormgeving?

Januari 2021
Mei 2021
Flowmotive Rotterdam B.V.

Flowmotive Rotterdam B.V.

 • Mei 2021

We zijn inmiddels groter, er zijn meer collega’s en de ontwikkelingen volgen sneller op elkaar. We breiden uit naar Rotterdam om klanten beter te kunnen bedienen en om meer young professionals te bereiken.

onze maatschappelijke tak ontploft

onze maatschappelijke tak ontploft

 • Begin 2021

In de coronaperiode hebben we, samen met Stichting TijdVoorActie, #OranjeHelpers vormgegeven: een initiatief om jongeren te inspireren om van betekenis te zijn voor de maatschappij. Andere opdrachten volgden, waaronder MDT on Tour. Een promotiecampagne voor Maatschappelijke Diensttijd in opdracht van het Ministerie OCW.

Begin 2021
September 2022
Team door-to-door breidt uit

Team door-to-door breidt uit

 • September 2022

In het najaar van 2022 verdubbelen we ons door-to-door team voor goede doelen. Onder leiding van Aart Goedegebuur professionaliseren we de trainingen en werkstructuren. Deze leggen een basis voor succesvolle campagnes.

verhuizing

verhuizing

 • September 2023

Het woordje ‘verhuizing’ komt wat ons betreft wel vaak genoeg voor in deze tijdlijn. We vertrekken met onze vestiging Ede naar een kantoor waar we voorlopig wel even goed zitten en vestigen ons aan de Galvanistraat 1. Welkom!

September 2023
2024
Vooruitblik...

Vooruitblik...

 • 2024

We hopen ons uit te breiden met vestigingen in Utrecht en Zwolle. Wat staat er nog meer te gebeuren? We’ll see. Samenwerken? We horen graag van je!