WE ARE FLOWMOTIVE.
GENERATING IMPACT.

WE ARE FLOWMOTIVE.
GENERATING IMPACT.

PROMOTING A BETTER WORLD.

PROMOTING A BETTER WORLD.

LEKKER WERKEN?

Werken bij Flow?

Een hecht team

Bij ons kan jij je netwerk lekker verbreden. Na het werk is er altijd ruimte voor een borrel. Ook houden we meerdere keren per jaar uitjes en feestjes.

Jezelf ontwikkelen

Wij helpen jou om te ontwikkelen in je verkoopskills. Je leert bij ons om mensen te overtuigen, en die vaardigheid raak je van je leven niet meer kwijt.

Lekker verdienen

Goed werk wordt goed beloond. Naast je uurloon krijg je ook nog een bonus per persoon die je inschrijft.

Bepaal zelf je uren

Doordat jezelf bepaalt wan- neer je aan de slag mag, kan je deze bijbaan goed combineren met je studie.

Verbeter de wereld

Wij werken alleen voor organisaties die de wereld beter achter willen laten. Met elke persoon die je in- schrijft, maak je de wereld ietsjes beter of duurzamer.

WIE WE ZIJN

Tegen het einde van 2013 werd het idee ‘Flowmotive’ geboren, op een studentenfeestje. Twee studenten met ervaring in sales, die elkaar kennen van hun voetbalteam, met een heel erg goede vraag: waarom bestaat er nog geen fondsenwervingsbureau dat echt aansluit bij de identiteit van christelijke organisaties?

Vanaf februari 2014 ging Flowmotive echt van start, samenwerkend met een groot aantal bijzondere organisaties. Onze wervers zijn veelal gelovige studenten, die bij talloze evenementen, deur-aan-deurprojecten en op de straten voor goud gaan. We zijn on- gelooflijk enthousiast over het samenwerken met mooie organisaties die de wereld een stukje beter achterlaten.

Anno 2021 hebben we onszelf steeds breder op de kaart weten te zetten, met een extra vestiging in Rotterdam, een callcenter en een steeds groter groeiende groep opdrachtgevers.

WIJ WERKTEN AL VOOR..

ONZE IMPACT

Alles op Groen

Alles op Groen is één van onze vrienden van het eerste uur. Samen helpen wij om de wereld duurzamer achter te laten. Vanuit Flowmotive trekken we de woonwijken van Nederland in, om per huis te kijken welke vragen de bewoners hebben op gebied van verduurzaming.

Deze vragen worden opgevolgd door het team van Alles op Groen, een team van experts die jou alles kunnen vertellen over zonnepanelen, laadpalen, groene energie of warmtepompen. Over de jaren heen heeft de combinatie van Flowmotive en Alles op Groen bij duizenden particulieren geholpen, om hun huis groener en duurzamer te maken.

Tear

Tearfund is een organisatie die zich inzet tegen armoede, door lokale gemeenschappen te ontwikkelen. Wereldwijd bieden ze hulp aan lokale organisaties en kerken. Hierdoor kunnen ze echt maatwerk leveren, en in het klein een groot verschil maken.

De afgelopen jaren hebben we – tijdens opwekking
– voor Tear een verschil mogen maken. Onder de festivalgangers zoeken we naar de mensen die geloven in een wereldwijde kerk, en armoede uit de wereld willen helpen.

Kerk in actie

Kerk in Actie is, net als wij, geïnspireerd door Jezus. Vanuit de overtuiging dat je moet delen van wat je hebt – Tijd, geld, talent en liefde – zijn ze aan de slag over de hele wereld. Vluchtelingenwerk op Lesbos, opleidingen in Libanon, Coronahulp in India.

Toen de coronacrisis begon, zijn wij begonnen met uren maken voor Kerk in Actie. Voor het eerst zetten we onze kwaliteiten niet fysiek in, maar via de telefoon. Dit bleek wederzijds erg goed te bevallen. Flow-Call was geboren, en tot de dag van vandaag schrijven we elke week weer nieuwe donateurs en collectanten in.